Over ons

Digital Insights Platform is opgericht door drie specialisten op het gebied van digital governance en development. We ondervonden tijdens ons werk dat veel organisaties onvoldoende zicht hebben op hun eigen online landschap. Vaak brachten we dat in kaart met omvangrijke excellijsten en wordbestanden. Meestal waren de lijsten en bestanden al snel niet meer up to date. Frustrerend en zonde van de energie! Dat kan anders! Daarom hebben we onze jarenlange ervaring met het organiseren van webbeheer in DIP gestopt, zodat jij er gebruik van kunt maken.

Foto van Simon Besters

Simon Besters

De kracht van Simon is de combinatie van zijn diepe technische kennis, ervaring en creatieve geest. Hij onthoudt alles wat hij leest, ziet of hoort. Hij doorziet razendsnel een grote hoeveelheid gegevens, verbanden en data. Simon heeft niet alleen de vaardigheid de zaken snel in kaart te kunnen brengen, maar legt meteen uit hoe je het later zelf ook kunt doen.

Foto van Michiel Duijsings

Michiel Duijsings

Michiel is een ervaren onlinestrateeg die als geen ander in staat is om een concrete vertaling te maken van complexe situaties naar toepasbare online oplossingen. Hij werkt al jaren als adviseur voor gemeenten, overheden, vrijwilligersorganisaties en diverse commerciƫle partijen in het online domein.

Neem contact met ons op

Wil je nog iets weten over DIP? We helpen je graag per e-mail of we bellen je wanneer jou het uitkomt.

contact@digitalinsightsplatform.nl